72dpiarmy

The Archives => Old Blah^3 Threads => Game Discussion => : Pibza April 03, 2008, 06:01:34 PM

: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Pibza April 03, 2008, 06:01:34 PM
I got it so I could play SSBB online
The instructions are all "LOL IF U CONEKT TO DA WII WIF A ROTER IT WIL WORK."
My router's all the way across the fucking house.
Help
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Mysterypea April 03, 2008, 06:33:17 PM
Support site
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: JJames19119 April 03, 2008, 07:08:29 PM
"Hey my car's broke fix it"
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Pibza April 03, 2008, 07:11:56 PM
: "Serious MP"
Support site

It likes to not exist
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Turndawg107 April 03, 2008, 08:35:23 PM
Perhaps the fact that your router is on the opposite side of the house might, JUST MIGHT, have some influence in your Wii not picking up its signal.
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Mysterypea April 03, 2008, 09:17:29 PM
: "Pikablu"
: "Serious MP"
Support site

It likes to not exist
The fucking nintendo support site
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Ultra_Mario April 03, 2008, 09:21:33 PM
move the router closer.

/thread
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Pibza April 07, 2008, 08:01:33 PM
also my DS picked up a signal from where my Wii was so :V
Also fixed because router decided to move closer
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: eeliottheking April 07, 2008, 08:31:45 PM
ive had tons of router problems before, ill do everything i can to help.  

1.  what brand and what model do you have?

2. tell me about your setup.  are you hooking your computer into the router, then your router is going into like a cable modem or something?
: Re: /me needs help with this piece of crap LAN adapter
: Pibza April 08, 2008, 04:38:12 PM
: "Pikablu"
also my DS picked up a signal from where my Wii was so :V
Also fixed because router decided to move closer